Diensten

TAXI CENTRALE LEIDSCHE RIJN UTRECHT

VERVOER ZOALS U DAT WENST

Business Travel Taxi

Diensten


Personenvervoer Taxi in regio Utrecht en Noord-Holland, op verzoek andere regio's ook mogelijk!


Onze diensten bestaan voornamelijk uit:


 • Luchthavenvervoer
 • Zakelijk vervoer
 • Directievervoer
 • VIP-vervoer (incl. drinken)
 • Ziekenvervoer
 • Leerlingenvervoer
 • Contractvervoer
 • Stadsritjes

Zakelijke Vervoer, Directie Vervoer en VIP vervoer 


AiTaxi.nl biedt naast zijn gewone diensten ook zakelijk vervoer, directievervoer en VIP-vervoer. De BMW 7 Serie lange versie is luxueus en comfortabel die van alle gemakken zijn voorzien. Onze chauffeurs zijn zeer professionele, discrete en representatieve chauffeurs gekleed in pak die u veilig naar uw bestemming zal brengen. Uw bagage neemt de chauffeur over en zal deze plaatsen in de kofferbak. Door de efficiente en veilige rijstijl zal de taxi chauffeur ervoor zorgen dat u, ongehinderd kunt werken of ontspannen in de auto. Daarnaast kunnen de chauffeurs klanten uit het buitenland zonder enige moeite Engels te woord staan.


Ook hier kunt u rekenen op scherpe concurrerende voorkeurstarieven. AiTaxi.nl maakt gebruik van prijsafspraken.


Wilt u meer informatie? Klik dan op Contact 


Luchthavenvervoer


AiTaxi.nl is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Bij reservering van een taxi naar een luchthaven in binnen- als buitenland staat onze taxi klaar om u op een veilige en comfortabele manier te vervoeren. Eenmaal in de taxi kunt u alle stress laten gaan en genieten van een drankje en lekkers. Indien u ook bij uw terugkomst ook gebruik wil maken van onze diensten bellen wij ongeveer 30 minuten na landingstijd. Zo weet u dat de taxi gereed staat en kunnen wij informatie geven over het trefpunt.  U kunt rekenen op scherp concurrerende voorkeurstarieven. Zie hiervoor onze prijzenlijst. 


Wilt u meer informatie? Klik dan op Contact


AiTaxi.nl

Business Travel and Private Transport Taxi Services in Leidsche Rijn


Bent u op zoek naar een taxi in Utrecht en omstreken, dan bent u bij Aitaxi.nl Taxi aan het juiste adres. AiTaxi.nl biedt u direct de snelste en meest voordelige manier van taxivervoer. Dat is dan ook ons kracht!


Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan bij verschillende taxicentrales weten de chauffeurs van AiTaxi.nl als geen ander wat klanten willen. Wij hebben dan ook een hoog serviceniveau, waarbij betrouwbaar, veiligheid en comfortabel reizen in een luxueus auto voorop staat! U wordt geholpen bij het in en uitstappen van de taxi en bij in en uitladen van uw bagage. Na een reservering is een van de taxi chauffeurs ruim van te voren aanwezig op de locatie en is de afgesproken tijd altijd de vertrektijd.


Wij staan 24/7 klaar om u te vervoeren naar uw bestemming.Voor ritten in zowel Utrecht als omstreken gelden er bij vooraf reservering passende en scherpe tarieven. Voor langere ritten kunt u rekenen op scherpe voorkeurstarieven. Zie hiervoor onze prijzenlijst.


Wilt u meer informatie? Klik dan op Contact


Ziekenvervoer en leerlingenvervoer 


Heeft u een taxi nodig voor een serie van afspraken door bijvoorbeeld medische redenen en moet u naar het ziekenhuis, revalidatiecentrum of een andere bestemming dan kunt u AiTaxi.nl benaderen.


Daarnaast is leerlingenvervoer ook mogelijk. Kinderen die ver van school wonen, of die vanwege een handicap of stoornis niet zelf naar school kunnen gaan, kunnen worden vervoerd door AiTaxi.nl. Hier staat de veiligheid, regelmaat en veiligheid van de leerling voorop! Onze luxe taxi auto's beschikken over een ISO fix aansluiting voor de riemen, waardoor een kinderzitje gemakkelijk en veilig kan worden vergrendeld aan de gordel


AiTaxi.nl maakt gebruik van prijsafspraken. Dit geldt voor tenminste 2 afspraken in een periode van tenminste 14 dagen. Bij een reeks van ritten passen we scherpe korting toe.


Wilt u meer informatie? Klik dan op Contact

Contractvervoer


Contractueel vervoer is ook mogelijk. Wij bieden de “beste” tarieven bij regelmatig gebruik van onze diensten! AiTaxi.nl maakt gebruik van prijsafspraken.


Wilt u meer informatie? Klik dan op Contact 


Op rekening rijden


Wij ervaren dat steeds meer zakelijke en particuliere klanten vaker op rekening vervoerd willen worden. Bij AiTaxi.nl is op rekening rijden geen enkel probleem! 


Wilt u meer informatie? Klik dan op Contact 

Bedrijfsgegevens

Standplaats: Utrecht

Email: Info@AiTaxi.nl

Tel: +31302271869
Whatsapp/sms: +31643958186
KVK nummer: 63203367

Betalingsmogelijkheden

 • Contant
 • Pin
 • Creditcard
 • Contactloos
 • Bankoverschrijving
 • Op Rekening

"Wij onderscheiden ons van andere taxi bedrijven door onze klantgerichte service, betrouwbaarheid en scherpe prijzen."

AiTaxi.nl "At your service"

payment options

© Copyright AiTaxi.nl 2021. All Rights Reserved.